17 april 2014

saknade röster och saknade namnIdag skriver jag på Alla mina namn, och rannsakar mig själv på många sätt. Jag har skrivit om sotarn, om de 1012 km han åkte för att knulla med mig. Han som heter samma sak som skägget, som jag åker 888 km för att, ja...Men nej, det är förstås inte bara därför jag åker till den staden. Det handlar om så mycket mer.
Och jag skriver om den vilsna fågel som poeten var. Poeten, Chris Paul, finns du kvar någonstans? Flyttade du till Stockholm? Ibland kan jag sakna din skånska.

Jag skiftar platser. Från museum vid älvstrand till ett café i en gammal brandstation. Ja för det vet ni väl att det har varit, en gång i tiden? Jag älskar klottret på toaletten, att de låter det vara kvar. Jag gillar speciellt låt det eka i din hjärna, du är ett måste, du är en stjärna. Thåström, såklart. Thåström 4ever liksom.


PS. Sotarn, jag saknar din röst också.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.