24 november 2013

jag har det ju ganska brajag har ju faktiskt inte sådär jättemycket att klaga på numera. det är inte så många saker jag skulle vilja ta bort från mitt liv. några störiga element i utkanten mest, lite energi som stjäls lite för mycket på sina håll och kanter. inget jag inte kan fixa med lite mer medvetenhet kring vad jag ger min uppmärksamhet.

det finns förstås saker jag skulle vilja ha mer av. en viss person, eller flera. vänners sällskap. pengar, obviously. mer kulturella upplevelser, inspiration, möten. mer god mat, mer resor. mer träning, mer massage. mer mörkrum, mera tid till eget konstnärligt uttryckande. och det är väl egentligen inte heller inget jag inte kan fixa med lite mer medvetenhet kring vad jag ger min uppmärksamhet.

jag tycker bara det är så förbannat fint att mina önskningar ligger på plus numera, att det inte längre handlar om att jag önslar mig mindre av någonting, eller önskar bort saker ur mtt liv. jag gjorde de rätta valen. det här året är en ynnest. jag ska njuta, ja det ska jag, banne mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.