14 februari 2014

jag är singel på trotsidag är den där dagen då man känner av att man är singel, ja. men här är det inga hjärtan, på sätt och vis reser jag en mur mot det, på ett sätt vill jag komma över den.

facebook fylls av bilder och uppdateringar om allt puttenuttigt gullande och bästa pojkvännen hit och älskade makan dit. tjoflöjt.

jag gör mitt bästa för att inte provoceras, men jag blir provocerad. jag blir provocerad av att se på girls, even. för alltså, jag vill ju inte ens ha det där puttinuttandet. jag vill inte ha samlivet, samplanerandet, anpassningen, slentrianpussandet, vardagen. det krullar sig inuti bara vid tanken.

men nåt är det ju, ändå. det kommer jag inte ifrån.


någon slags längtan.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.