23 januari 2015

rädsla och värme, att vara och icke varaFörlorar mig lite i någonting nytt. ingenting någonsin odelat, rädsla. Värme - rädsla, vem vinner?
Ensam vet jag vart jag har mig själv, håller jag i mötet med en annan?


Orden, Alla mina namn, är överlämnade till andra att läsa. Jag känner mig lite rådvill, men har samtidigt tillförsikt. Kikar på dikterna jag utgått från då jag skrivit. Kanske förtjänar de en egen samling också, att få vara i sin fulla rätt? Och kanske måste jag fotografera bilderna jag talar om i boken, kanske måste jag skapa Alices fantastiska Fågel Fenix-kostym. För jag har ju lite svårt för att låta något bara vara en sak. Jag tycker om blandverk.


Och då kan väl livet få vara ett blandverk också? Värme OCH rädsla. Försvinna OCH stanna kvar.
<< Rädsla. Värme. >>

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.