5 januari 2015

tärningar och tangoJag tror att första delen av boken är ganska klar nu. Den blir inte så lång, det gör ingenting. Kanske får den inte ens kallas en bok. Det skiter jag i. Det får bli en kortroman och är ju hursomhelst den första. Det känns dumt att börja med att exempelvis efterlikna Proust eller Knausgård, kan inte säga att det verkligen lockar. Och jag behöver verkligen bli klar med den här nu. Nu har jag ju äntligen börjat nästla mig ur dess innehåll.

Jag valde den bästa av dagar och den bästa av tider. Nu börjar älvutsikten vitna, äntligen snö och allt det där, knappt en kotte här. Till och med resturangen har stängt, my lucky day. Jag har kurat ihop mig i två fåtöljer och leker att det här är mitt vardagsrum. Flexhallens betonggolv lockar, där skulle man kunna dansa tango, tänk.

Annars: tärningar, tango, kanske någonting som vaknar. Det känns ändå fint, att någon vill spela yatzy med mig och vinna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.